WandtegelsTegelspreuken

Tegeltjes

WandspreukenTegeltjes gedichten
Leuke Spreuken, Quotes en Grappige Oneliners Leuke Spreuken overzicht onderwerpen Mooie Grappige Gedichten overzicht onderwerpen Liefde is Plaatjes Tekeningen

Originele Cadeautjes overzicht onderwerpen Taalhumor Taalgrappen Openingszinnen Leuke versiertrucs Spreekwoorden Gezegden Nooit grappig grappen
Leuke spreuken

Kaarten laten maken

Grappige wenskaarten met persoonlijke teksten en leuke spreuken

Verjaardagskaart sturen met leuke spreuk, geboortekaartjes

Een kaart versturen met een leuke spreuk of grappige foto zorgt voor verrassing bij de ontvangers. Of het nu gaat om een verjaardagskaart, felicitatie voor een examen of geboortekaart, je kunt talloze kaartjes zelf maken en laten bedrukken met leuke spreuken en grappige teksten.

 
Leuke grappige spreukenHome > Cadeautjes > Kaarten (Laatste update: )
 
Kleding bedrukken
 
Producten bedrukken
 

Lees de leukste spreuken en grappige zinnen ter inspiratie over de volgende onderwerpen

 

 

Eigen kaarten maken

Wenskaarten BedrukkenZoek op de site van Leukespreuk.nl naar leuke spreuken, of het nu voor een verjaardag is, een huwelijk of andere leuke aangelegenheid en verras de ontvanger met een originele en grappige spreuk op zijn of haar kaart.

Kaarten met spreukenVerstuur kaarten bedrukt met eigen leuke spreuken of pak een pakkende en grappigte tekst van de site en zet die op een kaartje naar een vriend of vriendin. Echte kaartjes blijven een leuke verrassing om die met de post te ontvangen.

 

Kerstkaarten

 
 

Geboortekaartjes

Geboortekaartje Ooievaar Roze BuidelSpeciaal voor het aankondigen van de geboorte van je kind, kun je leuke geboorte kaartjes laten ontwerpen en die goedkoop laten versturen.

  • Greetz
    • Fotokaartjes
    • Lieve kaartjes
    • Hippe kaartjes

Geboortekaartjes Baby BeerKijk bij de leuke geboortespreuken voor inspiratie om er nog iets extra's leuks van te maken.

 
 

Stuur jouw leuke spreuken op

Weet jij nog meer leuke spreuken, one liners of grappige taalvondsten...?
Stuur een mailtje naar spreuken [at] leukespreuk.nl

 
Grappige quotes
     
   

Zinnen

Maak online je eigen persoonlijke wenskaart en verstuur die direct online naar de ontvanger. Snel op het laatste moment nog een kaartje versturen kan prima via internet, zodat je nog op tijd bent voor de felicitatie. Verstuur een kaartje met een leuke spreuk erop of zet je eigen grappige foto op de kaart.

Teksten
Humor Grapjes Grappen